Rólunk

Figyelmünket, időnket, szakmai tudásunkat és energiánkat fordítjuk ügyfeleinkre. Abban hiszünk, hogy minden magán az emberen múlik. Egy cél elérése, egy szervezet átalakítása, egy csoport fejlesztése, egy vezető vagy egy munkavállaló képzése, egy projekt megvalósítása, mind-mind az egyén, az ember változásán, fejlődésén, alapul. Mi ebben az utazásban segítjük a szervezeteket.

 

Ahogy mi dolgozunk:

Képzéseink kialakítása során abban hiszünk, hogy az adott szervezet megismerése és az alapos előkészítés szükséges ahhoz, hogy a megfelelő programot alakítsuk ki a résztvevők számára.

Gyakorlati fókuszú feladatokon keresztül, a szervezethez illeszkedő program segítségével fejlesztjük a résztvevőket, saját élményekre alapozva. Fontos számunkra, hogy programjainkat olyan trénerek tartsák, akik felkészültek és gyakorlottak az adott témában és hisznek annak fontosságában.

Programjainkat úgy állítjuk össze, hogy azokat az előkészítés és a további információk alapján tökéletesen a szervezetre alakítva valósíthassuk meg.

Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy a közös munka során nagy önállósággal, a szervezet, a vezetők és résztvevők idejét a lehető legkisebb mértékben igénybe véve dolgozunk az előkészítés és az utókövetés lépésein. Így a vállalat igényeinek mentén, gyorsan és a résztvevők idejét kímélve valósítjuk meg a projektet, annak időzítését nem elnyújtva.

 

Alapítóink:

Nagy Andrea

„Tanácsadóként és trénerként dolgozom. Fontos számomra, hogy az üzleti terület, a HR, a vezetők partnere vagyok, hiszen  a képzés-fejlesztés, szervezetfejlesztés, átszervezés egy-egy projektje kizárólag akkor hozhat tartós eredményt, valódi hatást, ha együtt dolgozunk, partnerként haladunk. Ha külső fejlesztőként olyan úton tudom elindítani az érintetteket, olyan módon tudom felkészíteni a vezetőt, hogy a megkezdett munkát szervezeten belül is sikeresen tudják folytatni, az eredményeket megtartani és azokra építeni, az az igazi eredményem.”

nagy@parrishcrawler.com

Nagy Andrea

Kökényesi Krisztián

„Projektvezetői és tanácsadói szerepemben is az egyensúlyra törekszem. Hiszem, hogy a pontos előkészítés, a következetes cselekvés meghozza az elvárt eredményt. Napi munkám során abban segítem a szervezeteket, hogy jól határozzák meg a célokat és az elvárt eredményeket, tisztában legyenek azzal, hogy ennek eléréséhez milyen lépések szükségesek. A képzés-fejlesztés ennek a folyamatnak a végén egy hasznos ’eszköz’, ami segít abban, hogy a meghatározott lépések megtételére alkalmassá váljanak a résztvevők.”

kokenyesi@parrishcrawler.com

Tudományos szakértőnk:

Kiss László

Tudományos és nemzetközi kutatásokért felelős szakértő

László tudományágakon átívelő, összetett kérdéseken gondolkodó, tudományos és versenyszférában egyszerre jelenlévő „különc", aki közgazdászként, tanárként és jogászként is diplomázott.

László jelentős tapasztalattal bír a pénzügyi szférában, külföldi diákokat oktat, vezetőként jelentős tapasztalata van alkalmazottként és vállalkozóként is, start-upokat támogat és most írja phd dolgozatát.

 

kiss@parrishcrawler.com