A fejlesztés kreatív útjai 2015-ben


A fejlesztés kreatív útjai 2015-ben
Az Anonim Fejlesztés Függők Klubja
 

Kollégánk, Nagy Andrea a fenti címmel tartott előadást a Personal Hungary kísérő rendezvényeként immár másodszor megrendezett TEDxCorporate bemutatón. Andrea beszélt trendekről, a jövőről: informális tanulásról, m-learningről, game-based learningről, simulation based learningről, e-learningről, a BYOD kezdeményezés terjedéséről. Szokásához híven a generációs kérdéseket is érintette, beszélt arról, hogy mennyiben változott a fejlesztésben résztvevők hozzáállása, de szóba került a blended learning, a social media hatása és a bite-sized learning. Ugyanakkor Andrea elárulta azt is, hogy mi a fejlesztői hitvallása és mi az a négy pont, amelyhez meggyőződéssel ragaszkodik.

Andrea így mesélt: "Amikor erre az alkalomra készültem, az jutott eszembe, hogy olyan HR-es és tanácsadói körbe kerülök, az „enyéim” közé, ahol fél szavakból is értjük egymást, ahol mindenki ugyanazon a terepen mozog.

Mintha az Anonim Fejlesztés Függők Klubjába látogatnék el. Ahol közös szenvedélyünkről beszélhetek. És ha már Anonim Fejlesztés Függők Klubja, akkor én is készültem három vallomással..."  Az előadás nyomán megjelent cikk itt érhető el.

Az előadást követően megszületett a cikk, majd érkeztek a kérdések, vélemények, nagy örömünkre elindult a párbeszéd. Így a folyamat még egy lépéssel folytatódott, egy online beszélgetésre kaptunk meghívást, amely utólag is megtekinthető.

Az előadás anyagát Ön is megtekintheti itt:

A videó interjút pedig itt: